Diari Més

Societat

Les biblioteques de Reus commemoren la Setmana de la Natura

Les activitats s'allargaran del 22 de maig al 5 de juny

Biblioteca Xavier Amorós.

Biblioteca Xavier Amorós, ReusAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Biblioteques Municipals de Reus se sumen a la commemoració de la Setmana de la Natura, des del Dia Internacional de la Diversitat Biològica al Dia Mundial del Medi Ambient, amb diferents activitats. Del 22 de maig al 5 de juny hi haurà una exposició bibliogràfica sobre llibres de natura i biodiversitat a les dues biblioteques, la Xavier Amorós i la Pere Anguera.

Un dels principals actes es durà a terme el dia 28 de maig, a les 11:00h, batejat com Contacontes transplantats de la Biblioteca al Roserari que es farà al Roserar Joaquima Gallissà del Mas Iglesias. En primer lloc, Santi Jiménez explicarà contes florals com T'ho prometo, entre altres. I després es farà l'activitat La Biblioteca germinarà al Roserar, amb servei de lectura, servei de préstec i, fins i tot, es podran fer nous carnets de biblioteca.

Una altra de les activitats previstes serà el dilluns 30 de maig, en aquest cas a la Biblioteca Central Xavier Amorós. A partir de les 18:30h es farà la xerrada Salut i ecologia, a càrrec de Gemma Pedrola, llicenciada en medicina, i Josep Badia, pagès. L'acte és organitzat pel Gepec.

La programació de la Setmana de la Natura es pot consultar a la web setmananatura.cat.

tracking