Diari Més

Municipal

Carles Pellicer engega una nova ronda del programa 'Convivències amb l'alcalde'

El batlle visitarà diumenge l'entorn del Parc de Sant Jordi, el carrer Ample i al barri Niloga

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, visita una botiga de la ciutat.

«Convivències amb l'alcalde» de Reus resol 260 qüestions veïnals a peu de carrerAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, visitarà aquest diumenge, 22 de maig, la zona nord de Reus en el marc delprograma Convivències amb l'alcalde. Concretament,l'entorn del Parc de Sant Jordi, el carrer Ample i al barri Niloga per conèixer en primera persona les necessitats i les inquietuds dels veïns i veïnes d'aquestes zones.

Aquesta edició tindrà quatre dies de durada, fins al dimecres 25 de maig al vespre. El mateix dimecres, de 17 a 19 hores, tindran lloc les Converses amb l'alcalde a l'espai del Casal de Joves del carrer Castellvell. L'alcalde atendrà sense cita prèvia a aquells que s'hi apropin per recollir peticions, inquietuds i intercanviar impressions.

Com ja és habitual en el format, acompanyat per la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, i regidors i regidores implicats en els àmbits que s'abordaran al llarg de les visites, l'alcalde farà recorreguts a peu de carrer; conversarà amb la gent; compartirà àpats amb persones referents de les entitats i associacions de veïns; visitarà comerços i equipaments públics i assistirà a actes lúdics, religiosos, culturals o esportius que hi tinguin lloc.

tracking