Diari Més

Municipal

Reus repara tres parcs infantils

El consistori ha millorat l'estat dels parcs de Luís Buñuel, de Tirant Lo Blanc i del Jardí del Centenari

Zona de jocs del PArc Luis Buñuel.

Reus repara tres parcs infantilsAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus ha finalitzat els treballs de reparació i reposició de les zones de jocs infantils als parcs Luis Buñuel, Tirant Lo Blanc i del Jardí del Centenari.

Es tracta d'obresincloses en elpla de manteniment de la via pública, es va adjudicar a l'empresa a La Carrasca SL per un import de 42.047,50 euros.

Al mateix temps el consistori estàexecutant el segon lot inclòs al pla director, amb actuacions en marxa a les zones de jocs dels parcs de Salvador Allende i de Sant Jordi. Aquest segon paquet es va adjudicar a Euroseñal per un import de 24.228,53 euros.

D'aquesta manera, al jardí del Centenari s'ha renovat el joc que hi havia, molt desgastat a causa de l'ús i a les inclemències del temps, i s'han instal·lat un castell amb tobogan i altres elements de joc, dos gronxadors de molles, un gronxador i un joc interactiu. També s'ha renovat el paviment.

En el cas del parc de Luís Buñuel, l'actuació ha consistit la retirada del paviment de graveta i la construcció del paviment esmorteïdor de cautxú de la zona de jocs infantils.

Al parc Tirant Lo Blanc les obres s'han centrat en la reparació del pont de fusta, que es trobava en mal estat a causa de l'ús i el pas del temps. S'han col·locat fustes, ancoratges i cordes fusta i cordes, i s'ha repintat tot el joc.

Zona de jocs del parc del jardí del Centenari.

Reus repara tres parcs infantilsAjuntament de Reus

Zona de jocs del parc Tirant lo Blanc

Reus repara tres parcs infantilsAjuntament de Reus

tracking