Diari Més

Municipal

L'alcalde de Reus visita al polígon Granja Vila

Es tracta de la segona visita als polígons de la ciutat en el marc del programa de proximitat de l'Alcaldia

Carles Pellicer durant la visita a un dels negocis del polígon.

L'alcalde de Reus visita al polígon Granja VilaAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat pels regidors d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny i d'Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès, ha visitat aquest dimarts al matí el polígon industrial Granja Vila. Es tracta de la segona visita als polígons de la ciutat en el marc del programa de proximitat de l'Alcaldia.

En aquestes visites, l'alcalde i els regidors de les àrees involucrades, escolten i atenen les necessitats dels empresaris i treballadors de les empreses per tal de recollir propostes de millora i canalitzar possibles incidències. A través del contacte personal i directe amb empresaris i treballadors, des del programa de proximitat de l'Alcaldia es vol conèixer de primera mà la realitat del sector econòmic i intercanviar opinions en relació als serveis de promoció econòmica i generació d'ocupació.

La nova iniciativa de proximitat de l'Alcaldia se suma als programes Convivències amb l'alcalde, una immersió intensiva a tots els barris de la ciutat; i Converses amb l'alcalde, amb el qual, atén la ciutadania en un dels centres cívics sense necessitat de cita prèvia.

tracking