Diari Més

Municipal

L'OAC de Reus reprèn la tramitació i renovació de les Targetes Daurades

Permet a les persones majors de 65 anys empadronades a la ciutat gaudir de diversos serveis gratis i de descomptes en activitats culturals

Un dels avantatges més utilitzat és la gratuïtat del transport urbà en autobús.

L'OAC de Reus reprèn la tramitació i renovació de les Targetes DauradesAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir d'avui, 16 de maig, l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) torna a activar la cita prèvia per renovar, fer duplicats i demanar per primer cop la Targeta Daurada. Les persones a les quals se'ls va renovar automàticament durant la pandèmia, de moment no han de fer res, ja que aquestes targetes són vàlides fins el 31 de desembre d'aquest any.

Un cop finalitzada l'emergència sanitària, aquelles persones que ja la tinguin caducada o la demanin per primer cop hauran de fer-ho amb cita prèvia per tramitar-la a l'OAC. També els duplicats es tornaran a fer presencialment a l'OAC amb cita prèvia i es tornarà a cobrar el preu públic, excepte quan sigui per robatori i sempre amb presentació de denúncia.

La Targeta Daurada tornarà a fer-se amb fotografia i sense data de caducitat a tothom que ho demani i compleixi els requisits de tenir 65 anys i empadronats a Reus, però sempre amb cita prèvia.

La cita prèvia es pot demanar a través del següent enllaç: https://citaprevia.ubintia.com/reus/#nbb o per telèfon.

Cal recordar que amb la irrupció de la COVID19 i per tal de protegir un dels col·lectius vulnerables com és el de la gent gran, l'Ajuntament de Reus va optar per enviar al domicili les noves targetes sense la foto del titular i evitar el desplaçament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Les Targetes Daurades adreçades a les persones majors de 65 anys de Reus que tenien data de caducitat a 31 de desembre de 2021 es van prorrogar automàticament un any més.

La Targeta Daurada permet a les persones majors de 65 anys empadronades a Reus gaudir de la gratuïtat de diversos serveis i dels descomptes en activitats culturals que se celebren a la ciutat. Un dels avantatges més utilitzat és la gratuïtat del transport urbà en autobús.

tracking