Diari Més

Política

Teresa Pallarès i Víctor Terradellas es disputaran les primàries de Junts a Reus

Després que s'hagi repetit el procés d'avals per culpa d'un problema informàtic, ambdós candidats han aconseguit els suports necessaris per ser proclamats candidats

Imatge d'arxiu de Teresa Pallarès en un acte recent de l'Ajuntament de Reus.

Teresa Pallarès (JxCat) serà la delegada del Govern a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d'haver-se de repetir el procés de recollida d'avals a causa d'un problema informàtic, Teresa Pallarès i Víctor Terradellas han estat proclamats candidats de Junts, en obtenir un mínim del 20% d'avals entre les persones afiliades a Junts per Catalunya a Reus en el procés de primàries del partit independentista.

Un procés que ja es va dur a terme la setmana passada, deixant a Teresa Pallarès, com a única candidata del partit de Puigdemont a Reus, però, aquest procés es va veure afectat per un problema informàtic que feia aparèixer, durant les primeres 24 h de votacions, un missatge automàtic a ambdues precandidatures indicant que ja s'havia assolit el número d'avals.

Així, després que Víctor Terradellas impugnés el resultat d'aquesta primera recollida d'avals, la Comissió Municipal Territorial va acordar tornar a repetir el procés des del principi, per esvair el més mínim dubte sobre la legitimitat d'aquest procés.

Un cop avalats Pallarès i Terradellas, els afiliats i afiliades al partit independentista reusenc escolliran qui serà la persona que encapçalarà la candidatura de les eleccions municipals de l'any 2023 a la ciutat.

La campanya electoral tindrà lloc des de dilluns 16 i fins el proper dilluns 23 de maig, període en què els òrgans centrals del partit enviaran un correu electrònic a totes les persones afiliades amb la informació electoral que cada candidat els vulgui fer arribar.

Les eleccions primàries tindran lloc entre el dimarts 24 a les 00 h i el dimecres 25 de maig a les 10 h, on totes les persones afiliades a Junts X Catalunya amb una antiguitat mínima de sis mesos i al corrent de pagament escolliran el candidat a l'alcaldia a les properes eleccions municipals.

tracking