Diari Més

Societat

Jornada de portes obertes a Reus a l'espai 'Respir familiar' de la cooperativa Les Abelles

L'espai 'Respir familiar' està dirigit a nens i nenes a partir de 8 anys, joves fins a 35 anys i grups d'adults

Cartell promocional per assistir a l'espai 'Respir familiar' de la cooperativa Les Abelles.

Jornada de portes obertes a Reus a l'espai 'Respir familiar' de la cooperativa Les AbellesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cooperativa de cures i atenció a les persones Les Abelles organitza aquest dissabte, 14 de maig, de les 11 a les 13 hores, una jornada de portes obertes per donar a conèixer el nou espai 'Respir familiar', creat per a persones amb diversitat funcional motriu i intel·lectual lleu i que forma part d'una nova línea d'acció social i de suport a les famílies. L'espai 'Respir familiar' està dirigit a nens i nenes a partir de 8 anys, joves fins a 35 anys i grups d'adults. Funcionarà en grups per franja d'edat i amb un màxim de 8 persones. La cooperativa Les Abelles va néixer l'any passat impulsada amb l'ajut de l'IMFE Mas Carandell i de la Regidoria d'Empresa i Ocupació en el marc del Pla de Reactivació socioeconòmica Reactivem Reus, desenvolupat per reactivar l'economia dels efectes de la pandèmia.

Concretament, les Abelles va rebre finançament i acompanyament d'una de les línies estratègiques de l'àmbit de l'activitat econòmica per promoure la responsabilitat social corporativa a la ciutat. La cooperativa Les Abelles també forma part de la recentment presentada Comunalitat Urbana Reus Sud.

Aquest projecte va néixer per millorar l'atenció i qualitat de vida de les persones grans i/o amb necessitats especials, un col·lectiu que s'ha vist molt afectat per la crisi sanitària, però a la vegada té altres objectius no menys importants com millorar les condicions laborals i dignificar el treball enl'àmbit de la cura i atenció a les persones, fomentar la regularitza­ció laboral d'aquest tipus de serveis i potenciar l'economia social i solidària a la ciutat.

tracking