Diari Més

Política

El PSC enceta aquest vespre les primàries per escollir alcaldable per Reus

El nou o nova cap de llista dels socialistes es donarà a conèixer a començaments de juny

Imatge d'arxiu d'Andreu Martín, portaveu del PSC a Reus.

Andreu Martín critica el govern municipal de Reus per la gestió del nou 'Hub'Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC inicia aquest vespre el procés reglamentari de les primàries per escollir l'alcaldable socialista per la ciutat de Reus. El calendari s'aprovarà avui en una assemblea extraordinària on els militants donaran el vist-i-plau.

El secretari d'organització del PSC a Reus, Daniel Marcos, detalla que «hem d'aconseguir la màxima participació possible perquè és un moment democràtic intern del partit molt important», i afegeix que «la militància ha de decidir qui és el cap per liderar el canvi de govern a l'Ajuntament de Reus». En aquesta línia, Marcos sentencia que «Reus necessita un canvi de govern per fer evolucionar la ciutat».

Per la seva banda, el primer secretari del partit, Andreu Martín, assegura que «hi ha moltes persones que volen un canvi real de la governança a la ciutat i, amb aquest desig, treballem perquè aquesta alternativa que es reclama comenci el camí que ha de fer que pugui ser una realitat per Reus».

Si s'aprova el calendari, en breus s'iniciarà el termini de presentació de precandidatures, les quals hauran de presentar un mínim del 25% dels avals per poder-se presentar. El nou o nova cap de llista del PSC es donarà a conèixer a començaments de juny, quan està previst que finalitzi el procés de primàries.

tracking