Diari Més

Municipal

Junts repetirà el procés de primàries a Reus

Víctor Terradellas ha impugnat el procés de recollida d'avals per un error informàtic

Imatge d'arxiu de Teresa Pallarès en un acte recent de l'Ajuntament de Reus.

Teresa Pallarès (JxCat) serà la delegada del Govern a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Junts per Catalunya repetirà el procés de recollida d'avals de les primàries del partit a Reus, després que un error informàtic esdevingués en la impugnació del precandidat Víctor Terradellas.

Segons ha explicat el propi Terradellas en diversos mitjans locals, va prendre la decisió d'impugnar el resultat després d'assabentar-se que no havia assolit el nombre d'avals necessaris, quan, des del partit, se li havia notificat telemàticament que ja els havia obtingut.

El divendres es va tancar el període de recollida d'avals per part de les persones que s'han presentat, que va deixar a Teresa Pallarès com a cap de llista en la candidatura de les eleccions municipals del 2023 a la ciutat, en ser l'única precandidata capaç d'aconseguir els suports mínims.

Però, atès de la impugnació de Terradellas i arran d'alguns dubtes que ha generat el procés, la Comissió Municipal Territorial de Junts, que es va reunir aquest dissabte, ha decidit tornar a iniciar un nou procés. Així ho va decidir la Comissió Municipal Territorial de Junts que es va reunir aquest dissabte.

El nou procés s'iniciarà dilluns 9 de maig a les 00:00 i es tancarà el diumenge 15 de maig a les 16h.

tracking