Diari Més

Serveis

Obre la cafeteria del Centre Social El Roser de Reus

El servei d'allotjament temporal està previst que comenci a funcionar a finals d'aquest any

L'horari d'obertura és de dilluns a divendres de 7.45 a 11.45 hores.

Obre la cafeteria del Centre Social El Roser de ReusAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cafeteria del Centre Social El Roser ja es troba en funcionament. Aquest nou servei té com a objectiu convertir-se en un espai compartit entre les persones usuàries d'aquest equipament i la resta de la ciutadania, de manera especial l'alumnat i el professorat de l'Institut Gabriel Ferrater i Soler i del veïnat de la zona. L'horari d'obertura és de dilluns a divendres de 7.45 h a 11.45 h, ja que a partir d'aquesta hora l'espai es converteix en el menjador social.

El funcionament és com el de qualsevol cafeteria, amb l'excepció que no es venen begudes alcohòliques. Els beneficis que hi hagi durant els emorzars es reinvertiran en la Unió Temporal d'Empreses (UTE) Arada-Fitei, formada per empreses d'inserció sociolaboral i expertes en l'acció social, responsable de la gestió del servei d'alimentació del Centre Social El Roser.

Amb l'obertura de la cafeteria, el servei d'alimentació del Centre Social El Roser, ja està en ple funcionament. El menjador social ofereix àpats, de manera presencial, per emportar-se i a domicili; i l'equipament també funciona com a rebost social.

L'altre servei del Centre Social El Roser, és el d'allotjament temporal, ara en fase de licitació i que està previst que comenci a funcionar a finals d'aquest any.

tracking