Diari Més

Successos

Detingut un veí de Reus per robar 14.000 euros en maquinària a Alcanyís

L'autor del robatori, que va passar el 24 de març passat, va utilitzar una tapa de claveguera per accedir al local

El material sostret es va localitzar en una

Detingut un veí de Reus per robar 14.000 euros en maquinària en una botiga d'AlcanyísGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Efectius de la Guàrdia Civil de Terol i de Tarragona van detenir el passat mes de març a Reus una persona com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb força ocorregut a la localitat d'Alcanyís.

A última hora de la nit del 24 de març, es va produir un robatori amb força en un establiment d'Alcanyís, en què el presumpte autor, utilitzant la tapa d'una claveguera, va fracturar els vidres de l'establiment per accedir a l'interior, i així poder sostreure 16 motoserres, 5 desbrossadores i 1 generador, tot això amb un valor aproximat de 14.000 euros.

Els agents, que van començar la investigació de manera immediata, van poder determinar que el presumpte autor s'hauria desplaçat a la localitat d'Alcanyís, des de Reus.

Per això, i en col·laboració amb efectius de la UOPJ de Tarragona, el dia 25 de març, es va localitzar la totalitat dels efectes sostrets, que es trobaven ocults en una furgoneta estacionada en un polígon industrial de la localitat tarragonina de la Selva del Camp.

La persona implicada en el robatori va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb força a les coses.

Les diligències instruïdes van ser posades a disposició del Jutjat núm. 2 d'Alcanyís.

tracking