Diari Més

Societat

El Banc dels Aliments reparteix 1.066 tones d'aliments a Reus durant el 2021

Es tracta de la xifra més elevada en els darrers anys

Una trentena de persones són voluntàries al Banc dels Aliments.

El Banc dels Aliments reparteix 1.066 tones d'aliments a Reus durant el 2021Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona ha distribuït 1.066 tones d'aliments l'any 2021 a les 17 entitats que formen part de la Xarxa de Distribució d'Aliments de Reus. La xifra suposa quasi el doble que l'any 2019, en què es van distribuir 557 tones, i esdevé la dada més elevada en els darrers anys. Actualment, cada dia, una trentena de persones voluntàries del Banc dels Aliments faciliten la distribució dels aliments a la capital del Baix Camp.

Del total de 1.066 tones distribuïdes, 761 tones han estat aliments secs (llegums, arròs, etc.), 239 tones procedents del Fons d'ajut europeu per a les persones més necessitades (FEAD) i 66 tones han estat producte fresc (fruita, verdura, carn, peix, ous, patates, etc.). Pel Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona és molt important contribuir a garantir una dieta saludable entre la població.

La ciutat de Reus compta amb disset punts de distribució d'aliments, ja que Càritas Interparroquial de Reus en té nou punts i cal incloure el menjador social i el rebost Social, ubicats al Centre Social El Roser. La resta d'entitats són: Societat de Sant Vicenç de Paül, Fundació Mossèn Frederic Bara, Associació Tu Refugio, Associació Cultural Amistad y Raíces, Creu Roja i Església Evangèlica Pentacostal Misionera.

tracking