Diari Més

Ocupació

T-Systems busca 80 treballadors per a Reus i els hi pagarà la formació

L'empresa ha signat un conveni amb Techma Business School i la Fundación Esplai que pretén formar gratuïtament joves desocupats

Imatge de les instal·lacions de T-Systems.

T-Systems busca 80 treballadors per Reus i els hi pagarà la formacióRedessa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

T-Systems, juntament amb l'escola de negocis Techma Business School i la Fundación Esplai, han signat aquest dimecres un acord de col·laboració que preveu l'impuls de bootcamps tecnològics altament especialitzats mitjançant els quals persones desocupades milloraran substancialment la seva ocupabilitat al centre de producció de T-Systems a Reus. Totes tres institucions han coincidit en els beneficis que aquesta formació comportarà tant a nivell social, per les possibilitats que dona a persones desocupades de trobar una feina, com empresarial, ja que actualment el sector tecnològic està en una dinàmica de creixement que necessita professionals qualificats per continuar fent front a la demanda de serveis que tenen aquestes empreses.

Els cursos seran gratuïts i tindran una càrrega formativa de 300 hores. Les persones que els superin tindran la qualificació de programadors junior en Java i Angular i optaran a un lloc de treball a T-Systems, que finança aquest programa formatiu. La col·laboració neix a l'entorn del Camp de Tarragona però amb l'esperit de replicar-se a altres zones de l'Estat on aquesta empresa líder al sector tecnològic hi té presència.

tracking