Diari Més

Equipaments

Entra en funcionament el Centre Social El Roser de Reus

El servei de menjador està operatiu des del 10 de gener mentre que el d'allotjament es posarà en marxa més endavant

Una treballadora del menjador del

Entra en funcionament el Centre Social El Roser de ReusAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, han inaugurat aquest dimecres, 2 de febrer, el Centre Social El Roser. A l'acte també hi han assistit representants de les entitats socials vinculades al centre.

El servei de menjador va començar a funcionar el 10 de gener i, actualment, té capacitat per elaborar 240 àpats diaris, que es poden menjar in situ o emportar-se a domicili. El servei d'allotjament temporal està previst que es posi en marxa més endavant i comptarà amb 16 places.

L'equipament també compta amb un rebost social, que va obrir el 18 de gener, que atén les persones que l'equip de professionals de Serveis Socials de l'Ajuntament de Reus considera que necessiten ajuda alimentària.

També hi ha una cafeteria que obrirà les portes al mes de març i està oberta a tota la ciutadania, a més d'una sala a disposició de l'Associació de Veïns de la Urbanització Xalets Quintana.

Inserció laboral

Un dels objectius del Centre Social El Roser és inserir persones en el món laboral i al mateix temps oferir un bon servei de menjador i rebost a les persones usuàries. En concret, del total de 16 treballadors i 15 persones voluntàries que treballen al Centre Social El Roser, a més del personal de l'Ajuntament de Reus, hi ha 10 persones treballadores d'inserció, que van començar a treballar el 10 de gener amb un contracte de sis mesos prorrogable fins a tres anys, d'acord amb la llei d'inserció.

tracking