Diari Més

Urbanisme

L'asfalt del passeig Prim i de la Pastoreta, afectat per clots i esquerdes

Veïns de la zona i conductors de la via denuncien el mal estat del carrer

Alguns dels desperfectes de l'asfalt, molt a prop de la plaça de La Pastoreta, ahir.

L'asfalt del passeig Prim i de la Pastoreta, afectat per clots i esquerdesNoemí Solla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diferents usuaris de vehicles que freqüenten el pas per la plaça de La Pastoreta i el passeig Prim, especialment comerciants que utilitzen la zona de càrrega i descarrega, han expressat la insatisfacció i la inseguretat que produeixen les condicions actuals en què es troba l'asfalt. L'Ajuntament ha comunicat que està previst asfaltar els passejos Prim i Sunyer. Ja s'han adjudicat els treballs i les obres, previstes en el Pla d'Asfaltat del consistori, es faran els pròxims mesos.

«Jo hi passo cada dia amb la moto, d'altres vaig amb el cotxe. Notes com el vehicle pateix, especialment les rodes, ja que moltes vegades es queden estancades als clots que hi ha», ha comentat Sergi Falla, un veí del barri de La Pastoreta. Al llarg del passeig Prim, especialment al final i a l'alçada de la plaça de La Pastoreta, es poden apreciar, en ambdós costats de la via, els desperfectes que hi ha als carrils de circulació de vehicles. Nombrosos forats de diferents mides, alguns aixecaments al mateix asfalt a causa de les arrels dels arbres o les esquerdes que van deteriorant la carretera, són alguns dels exemples visibles que es poden observar només anant a peu de carrer.

Un comerciant de la zona ha explicat que «alguns han estat tapats perquè, si et fixes, s'han cobert. El problema és que, tard o d'hora, acaben desprenent com pedres del mateix asfalt amb el pas constant dels vehicles». «Això és normal que passi a causa del deteriorament, però s'hauria de fer un manteniment més regular perquè ja fa força temps que està en aquestes condicions, i cada vegada s'agreuja més», afegeix.

Des de l'associació veïnal de La Pastoreta, s'ha abordat la problemàtica tema a les reunions realitzades: «Sempre hi ha coses a millorar en tots els barris. Recollim tot allò que comenten els veïns i ho comuniquem a l'Ajuntament», ha dit la presidenta de l'Associació de Veïns, Candelaria Flores.

Segons Falla, l'estat de l'asfalt en aquest tram del passeig, «no només dona una imatge poc estètica del manteix, sinó que, alhora, és un problema pels usuaris perquè podem tenir alguna patinada o incident a causa dels clots o el mal estat de la carretera. Genera incomoditat en la conducció i també inseguretat».

tracking