Diari Més

Policial

Roben de matinada a la botiga d'informàtica Beep de Reus

Els lladres s'han endut 4 portàtils

Imatge de l'establiment.

Roben de matinada a la botiga d'informàtica Beep de ReusDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta matinada la botiga d'informàticaBeep, situada al Raval Santa Anna de Reus, ha patit d'un robatori. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra s'ha traslladat a l'establiment a les 3.46 hores de la matinada després que saltés l'alarma del local.

El cos policial ha rebut l'avís del robatori quan s'ha activat l'alarma de la botiga, els autors hi havien accedit forçant la reixa del portal i s'han endut material informàtic. Segons ha comunicat l'empresa afectada pel furt a Diari Més: «Per molta alarma, sistema de seguretat o reixa que tinguis, al final qui vol entrar ho fa. Es tracta d'un robatori, per desgràcia, lleu, però típic a les nostres botigues que tenim distribuïdes arreu del territori».

Tot i que encara no s'ha pogut quantificar amb precisió el material que hi falta, l'empresa ha assegurat que «els autors s'han endut 4 portàtils, no han tocat la caixa. Normalment, des que salta l'alarma fins que poden arribar les patrulles, tenen entre 5-10 minuts per intentar agafar el màxim possible i, preferiblement, agafen el material que té més valor».

Els Mossos han notificat que ja s'ha presentat una denúncia i han obert una investigació.

tracking