Diari Més

Comerç

El Gaudí Centre obre una nova botiga de marxandatge

També ha renovat la imatge exterior

Montserrat Caelles a la Botiga Gaudí Centre

El Gaudí Centre obre una nova botiga de marxandatgeAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Oficina de Turisme ha implantat una botiga d'articles de marxandatge museístic i d'artesania a la recepció del centre i ha renovat la imatge exterior per fer més visible el centre d'interpretació dedicat a la vida i obra d'Antoni Gaudí.

Des de Promoció de Ciutat s'està treballant amb la marca Gaudí, posant en valor la figura d'Antoni Gaudí a la ciutat, els seus orígens i la seva vinculació al territori. Per aquest motiu s'ha vinilat la façana principal de l'edifici per tal que tant els visitants com la pròpia ciutadania identifiquin el centre d'interpretació i Reus com la ciutat de Gaudí.

La renovació exterior es fa coincidir amb la inauguració de la botiga ubicada a l'Oficina de Turisme celebrada ahir dijous. La finalitat és donar resposta a la demanda de visitants i ciutadania d'adquisició d'articles de marxandatge de ciutat, tenint en compte que fins al moment, la varietat de productes amb inspiració en motius locals és limitada. Ara s'hi poden trobar productes tèxtils com davantals o papereria, entre altres.

tracking