Diari Més

Cicloturisme

La marxa la Mussara-Reus reunirà aquest diumenge 3.600 cicloturistes

La prova es recupera després el parèntesi obligat per la pandèmia

I,atge d'arxiu d'una edició anterior de la marxa la Mussara-Reus.

La marxa la Mussara-Reus reunirà aquest diumenge 3.600 cicloturistesAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge, 31 d'octubre, torna la marxa cicloturista de caràcter no competitiu la Mussara-Reus.

Amb sortida i arribada a la ciutat de Reus, des de les instal·lacions de firaReus Events, la cursa Mussara Reus rebrà aquest cap de setmana a 3.600 ciclistes procedents de tot l'Estat Espanyol. El regidor d'Esports, Pep Cuerba, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, donaran el tret de sortida a l'esdeveniment a partir de les 7.40 hores.

La cursa es farà amb tres distàncies disponibles (188 km +3.400 metres, 135 km +2.400 metres i 95 km +1.800 metres) i recorrerà llocs de gran bellesa natural i pobles carregats d'història a les comarques tarragonines del Baix Camp i El Priorat.

Afectacions al trànsit

Segonsinforma el Servei de Mobilitat i Circulacióde la Guàrdia Urbana, aquest diumenge, 31 d'octubre, hi haurà diverses afectacions al trànsit amb motiu de la marxa ciclista, amb sortida i arribada davant de l'Edifici Tecnoparc, al carrer de l'Argentina.

Els recorreguts urbans de la cursa tant de sortida com d'arribada són els següents:

  • Sortida: C. República Argentina (Edifici Tecnoparc), Av. Bellissens, Av. President Macià, Av. Sant Bernat Calbó, Av. Països Catalans i Av. Falset en direcció a Maspujols.

Es tallarà l'Avinguda de Bellissens, des de la rotonda de la T11, en sentit Reus, mentre duri la sortida de ciclistes, aprox. 3h. També restarà tallada l'Avinguda de Falset en la seva totalitat, fins que hagin passat tots els ciclistes, des de la Pl. del Nucli fins a la rotonda de la Ctra. de Maspujols.

  • Entrada: Av. del Morell, Camí de Valls a l'alçada del carrer Sicília (on hi haurà el final de la marxa), a partir d'aquí, i fins el punt d'arribada ( recinte firal TECNOPARC ), es desenvoluparà amb la circulació oberta al trànsit de vehicles . Es tallarà la circulació per l'Avinguda del Morell, des de l'Avinguda de Montblanc, en sentit C-14

En determinats punts del recorregut estarà prohibit l'estacionament de vehicles entre les 20:00h del dissabte 30 i les 20:00h del diumenge 31. El recorregut, les afectacions al trànsit i els itineraris alternatius estaran degudament senyalitzats amb panells informatius i agents de la Guàrdia Urbana.

tracking