Diari Més

Comerç

S'inauguren les zones de degustació i el nou horari del Mercat Central de Reus

L'equipament Central obrirà tots els migdies

Imatge de la presentació de la campanya 'Ganes de tu'.

El Mercat Central de Reus estrena les zones de degustació i obrirà tots el migdies a partir del 7 d'octubreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat Central de Reus inaugura avui, 7 d'octubre, els nous espais de degustació coincidint amb l'ampliació horària de les instal·lacions. D'aquesta manera, l'Ajuntament pretén dinamitzar l'equipament comercial i adaptar-lo als hàbits dels clients. Així doncs, a partir d'avui el mercat estarà obert tots els migdies per tal de poder oferir dinars a les noves zones. L'horari d'obertura serà ininterromput els dijous i divendres, de les 8 a les 20 h., i els dilluns, dimarts, dimecres i dissabtes, de 8 a 15.30 h. Amb aquests canvis s'inicia avui la campanya Ganes de tu, protagonitzada pels paradistes del Mercat Central que té com a objectiu animar els clients a gaudir de les novetats, com ara bé les zones de degustació on es podrà dinar o les opcions de menjar per emportar amb les que compten algunes parades.

A més, a partir de les 17 hores d'avui, hi haurà música amb Le Même, una formació de quatre músics –saxo alt, saxo tenor, tuba i percussió– que acompanyaran a clients i paradistes en aquesta primera tarda amb una mescla agradable de temes. Amb l'objectiu de promocionar els migdies, a partir d'avui i fins a final de mes, es repartiran 5.000 euros en bons de descompte perquè els clients s'aninim a comprar i dinar al mercat. Els bons, que es presenten en format de codi QR, es podran bescanviar a partir de les dotze del migdia i sense necessitat de compra mínima. Aquests vals es repartiran directament entre els clients del mercat i els treballadors de la zona més pròxima.

Aquests canvis formen part de la transformació que està vivint el Mercat Central, amb l'objectiu d'adaptar-se als nous temps i atraure noves parades. Durant els darrers mesos ja s'han anat incorporant nous negocis enfocats més en la degustació in situ i de menjar llest per consumir o per emportar.

tracking