Diari Més

Municipal

Reus anuncia un Pla d'Inversions de 19,5 milions d'euros pel 2022

La previsió és que a finals d'any el 92% de les accions previstes al PAM estiguin iniciades

La vicealcaldessa, Noemí Llauradó, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer i el tinent d'alcalde Daniel Rubio, durant la roda de prensa.

Reus anuncia un Pla d'Inversions de 19,5 milions d'euros pel 2022Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'expedient de pressuposts de l'Ajuntament de Reus per a l'exercici 2022 preveurà un Pla d'Inversions de 19,5 milions d'euros. Així ho han anunciat aquest dimecres, 6 d'octubre l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; i el tinent d'alcalde Daniel Rubio, en una roda de premsa conjuntaper valorar l'inici del nou curs polític. L'expedient de pressupostos municipals es portarà a votació del Ple de l'Ajuntament del divendres 22 d'octubre.

Pellicer, Llauradó i Rubio han coincidit en posar en valor que el Pla d'Inversions 2020, el de més pressupost que l'Ajuntament gestionarà dels darrers 10 anys, és el compliment dels compromisos adquirits amb la ciutadania amb el desplegament del Pla d'Acció Municipal.

«Tenim una sòlida capacitat financera, i podem impulsar un pla d'inversions ambiciós, estratègic i de futur», ha afirnat l'alcalde. «Els plans de reactivació han donat confiança a les famílies, a les empreses i al conjunt de la ciutadania. I ara és hora d'encarar una nova etapa. Ara mirem al futur amb nous projectes, projectes il·lusionadors», ha afegit Pellicer.

El Pla, que properament detallarà la regidora d'Hisenda, inclourà,inversions destacades com el projecte Hispàniaamb la promoció d'habitatge amb protecció oficial, un aparcament públic de 3 plantes i la construcció d'un gran equipament. El Parc del Lliscament, un nou gran pulmó verd a la zona oest de la ciutat i la construcció de noves instal·lacions esportives, que ens pocs dies iniciarà les obres. I finalment el Centre Cívic Gregal, el nou equipament de la xarxa que es farà a l'antiga nau magatzem de vins del Palau Boule, al barri de Niloga.

Al seu torn, la vicealcaldessa, Noemí Llauradó,ha posat en valor el treball amb previsió i planificació del Govern de Reus, amb el Pla d'Acció Municipal i amb el Pla Estratègic de Ciutat. «La planificació de 2019 ens garanteix l'èxit el 2023. Complim amb els compromisos amb la ciutadania. La ciutat avança i aquest govern mira amb optimisme cap al futur», ha afirmat.

El Goven de Reus treballa amb la previsió que a final de 2021, el 92% de les accions previstes al PAM estiguin iniciades.

Finalment, el tinent d'alcalde Daniel Rubio, ha destacat el compromís del Govern de Reus amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i a l'Agenda 2030. «Prenem decisions valentes, pensant en el servei públic i en el benestar de la ciutadania. L'Agenda 2030 i dels ODS guien la nostra acció de govern. Ho fem evident des de la gestió del dia a dia, a la planificació estratègica. Impregnen el pla d'inversions i el PAM, i marcaran el Pla Estratègic Reus Horitzó 32», ha afirmat.

tracking