Diari Més

Benestar

L'alumnat de l'Escola d'Art de Reus crearà la imatge del Centre El Roser

Treballaran el projecte a classe i la proposta guanyadora serà escollida per l'Ajuntament al desembre

Imatge de la visita d'alguns alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Reus al nou equipament local.

L'alumnat de l'Escola d'Art de Reus crearà la imatge del Centre El RoserCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alguns alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Reus van visitar el passat dimarts el Centre Social El Roser per tal de conèixer de primera mà l'espai i l'activitat que s'hi desenvoluparà i així poder treballar en la creació de la imatge gràfica i del llibre d'estil del nou equipament municipal.

Està previst que durant els mesos d'octubre i novembre d'enguany, l'alumnat que cursa l'assignatura Mitjans Informàtics II del segon curs del cicle formatiu de grau superior (CFGS) de Projectes i Direcció d'Obres de Decoració i CFGS d'Arquitectura Efímera treballi a classe, de forma individual i amb l'assessorament del professorat, en aquest projecte. Posteriorment, al desembre, es presentaran els treballs a l'Ajuntament de Reus que serà l'encarregat de triar una de les propostes, la qual es convertirà en la imatge d'aquest nou equipament social de la ciutat. L'autor de la proposta guanyadora rebrà una gratificació per la feina feta.

La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, valora de manera molt positiva aquesta col·laboració, ja que «el Centre Social El Roser està pensat com un equipament integrat, que atendrà a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat i, al mateix temps, estarà obert a tota la ciutadania. Precisament, el fet que la imatge d'aquest nou servei sigui creada per l'alumnat de l'Escola d'Art i Disseny de Reus incideix en aquesta filosofia de generar complicitat amb els diferents agents, entitats i institucions de la ciutat».

tracking