Diari Més

Reivindicació

La plantilla de Villablanca acompanya l'acte dels Guardons de la Ciutat de Reus denunciant la precarietat laboral

Els regidors de la CUP no han assistir al lliurament en suport a la plantilla

La plantilla concentrada al Mercadal amb pancartes de «l'Ajuntament premia la precarietat».

La plantilla de Villablanca acompanya l'acte dels Guardons de la Ciutat de Reus denunciant la precarietat laboralGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla de Villablanca Serveis Assistencials s'ha concentrat aquest dimarts a les portes de l'Ajuntament coincidint amb l'entrega dels guardons per denunciar el «maltractament dels treballadors» per part del Grup Pere Mata «al mateix temps que rep distincions» per part del govern. En aquesta línia, els regidors de la CUP han informat aquest dimarts al matí que no assistirien a l'acte en senyal de rebuig a les condicions de precarietat dels treballadors en vaga des del passat 19 d'agost.

Representants dels treballadors han parlatbreument amb l'alcalde, acompanyats per la portaveu del grup local de la CUP, Marta Llorens. Després de llegir el comunicat, han informatque Pellicer s'ha compromès a fer de mediador amb l'empresa i a reunir-se amb el comitè «pròximament», al que els treballadors han respostamb crits de «no volem promeses, volem fets». Davant aquesta situació, la plantilla va assegurar que davant de la inacció de Villablanca per donar resposta al conflicte laboral malgrat les reiterades peticions del comitè d'empresa, continuaran amb les accions reivindicatives.

tracking