Diari Més

Festes de Misericòrdia

L'Ajuntament oferirà 240 entrades més per a tres concerts de Misericòrdia

Alguns dels actes ja estaven plens a l'hora que s'havia anunciat l'alliberament de les entrades

Imatge del Seguici Infantil.

La ciutat de Reus es bolca amb el Seguici Infantil mentre el Ganxet es troba a l'exiliOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus ha anunciat que ampliarà el nombre d'entrades disponibles a alguns dels esdeveniments per les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia per compensar les incidències ocorregudes durant la reserva d'invitacions de la segona tanda d'actes dimecres al vespre.

Des de l'Institut Municipal de Reus Cultura (IMRC) ha informat a través de xarxes socials que la venda d'entrades a la segona tongada d'esdeveniments per a les festes havia patit «diverses incidències tècniques» en les quals ja s'estava treballant per resoldre-les. En principi, l'IMRC havia anunciat que el dia 18 a les 16 h. s'alliberaven les entrades a actes com el Reggus, el Ball de l'àliga i els goigs a la Mare de Déu a l'interior del Santuari, les actuacions dels elements i balls festius a les diferents escoles, i les entrades per als concerts, entre ells els dels dos caps de cartell de les festes d'enguany: Stay Homas i Miki Núñez.

Tot i això, molts reusencs asseguren que a l'hora prevista alguns dels actes ja estaven plens i, per tant, s'han quedat sense entrades. Des de l'IMRC han explicat que aquesta incidència va ser causada per «un problema informàtic» amb la zona horària que va habilitar algunes de les entrades abans d'hora.

En el comunicat emès per l'Institut Municipal Reus Cultura a través de xarxes han facilitat el correu electrònic

entrades@reuscultura.cat

, al qual s'hi pot adreçar tothom que hagi tingut algun problema durant l'adquisició de les entrades. En cas d'haver adquirit entrades per algun espectacle, però no haver-les rebut, també es pot contactar amb l'IMRC a través del correu perquè se'ls facin arribar.

En el cas de les entrades per al concert dels Stay Homas, programat per al dijous dia 23 a les 22 hores al Parc de la Festa i per al qual les entrades ja han estat esgotades, el sistema de venda d'entrades va cobrar 10 euros per persona, mentre que al programa de festes apareixia amb un preu de 5 euros. En aquest sentit, l'IMCR ha assegurat que «es retornaran els diners en els pròxims dies» en els casos que «s'ha cobrat un import que no corresponia a l'acte en qüestió». Des del consistori han assegurat que la devolució es farà directament, tot i que aquelles persones que tinguin dubtes al respecte es poden adreçar al correu habilitat.

Donades aquestes circumstàncies, i davant de l'enuig de molts reusencs que es van quedar sense entrades arran del seguit de «contratemps de caràcter tècnic» produïts dimecres a la tarda, Reus Cultura ha anunciat en el mateix comunicat que «s'ha decidit ampliar el nombre d'entrades disponibles», tot i que ha remarcat que ho farà «respectant sempre l'aforament establert per la normativa vigent». Han assegurat que pròximament s'informarà de la nova data i hora en què es posaran a disposició de la ciutadania les noves entrades per alguns dels esdeveniments que van patir els contratemps de dimecres. Les entrades encara disponibles per als actes alliberats entre dilluns i dimecres d'aquesta setmana es poden reservar a través del web entrades.reuscultura.cat.

tracking