Diari Més

Laboral

La CUP impulsa mocions institucionals de suport a la plantilla del 112

La diputada Laia Estrada i la portaveu del grup municipal de la CUP a Reus, Marta Llorens, s'han reunit avui amb el comitè d'empresa

Marta Llorens durant l'acte d'avui.

La CUP impulsa mocions institucionals de suport a la plantilla del 112Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP impulsa mocions en ajuntaments i consells comarcals de suport a la plantilla del 112, en vaga indefinida des del passat 21 d'agost per reclamar un conveni propi i millors condicions laborals.

La diputada Laia Estrada i la portaveu del grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de Reus, Marta Llorens, s'han reunit avui amb el comitè d'empresa del 112 per mostrar el seu suport i reclamar la internalització del servei, segons informa aquest partit.

Així, la formació anuncia l'inici d'una campanya institucional de suport al servei del 112 a través de mocions i també d'una Proposta de Resolució al Parlament.

El 112 «atén tot tipus d'emergències», per la qual cosa el servei «és essencial per a la ciutadania», han dit.

Els membres del comitè d'empresa del 112 Santiago Torrella i Jordi Gomis han relatat la pèrdua de qualitat per la sobrecàrrega de treball i l'elevada temporalitat des que es va externalitzar el servei.

Estrada creu que, mentre es treballa per internalitzar aquest servei, «cal imposar condicions a les empreses pensant en el benefici de la població».

La CUP ja ha formulat preguntes parlamentàries sobre el nombre de trucades que es perden en el 112 per falta de mitjans i, segons ha anunciat Estrada, ja s'ha registrat una «proposta de resolució al Parlament per reclamar que el Govern es reuneixi amb el 112».

tracking