Diari Més

Cultura

El Teatre Bartrina de Reus potencia la proximitat al seu programa de tardor

El programa de tardor comença aquest cap de setmana

Teatre Batrina, espai on es faran les exhibicions del Tots Dansen.

El Teatre Bartrina acull la presentació del projecte 'Tots Dansen'Ajuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Bartrina de Reus potencia la proximitat al seu programa de tardor, que s'inicia aquest cap de setmana amb propostes com art en viu, poesia, teatre familiar i la música, segons informa el teatre reusenc.

El programa l'estrena aquest cap de setmana l'espectacle guanyador del Projecte Bartrina 2021, titulat '37horitzons', una proposta de Miriam Valero, Drian Hernández i Ariadna Llussà i interpretada per ells mateixos, a més de Ruth Delgado i Héctor Puigdomènech.

El dia 3 de desembre es representarà 'El primer pas', un altre dels espectacles que el mateix teatre ha batejat com a Km0.

Es tracta d'una peça amb direcció i dramatúrgia de Francesc Cerro Ferran que aprofundeix en la ideologia essencial de construcció i desenvolupament del concepte 'Casa del Teatre'.

D'altra banda, el dia 18 de desembre, el músic i pianista Lluís Capdevila presentarà 'Social', acompanyat per Petros Klampanis al contrabaix i Lucca Santaniello, a la bateria.

Finalment, el 19 de desembre es representarà l'espectacle familiar 'Les croquetes oblidades', un muntatge de companyia Les Bianchis, amb el suport de la Sala Beckett, recomanat per a un públic infantil de més de 6 anys.

tracking