Diari Més

Societat

L'alcalde de Reus tanca el programa de visites als barris amb 33 visites i més de 500 incidències ateses

Les visites són per parlar del dia a dia del barri

Hipòlit Monseny, Carles Pellicer i Montserrat Caelles.

L'alcalde de Reus tanca el programa de visites als barris amb 33 visites i més de 500 incidències atesesAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, tanca aquest dimecres, 15 de setembre el programa de visites als barris amb un balanç positiu i l'objectiu acomplert de conèixer en primera persona l'opinió que els veïns i les veïnes tenen de la realitat del barri. Les vistes també serveixen per prendre nota de reivindicacions, mancances i millores, principalment d'aspectes relacionats amb el manteniment de la via pública, així com de possibles noves inversions.

El programa es tanca amb 33 visites als barris de la ciutat i la recollida de més de 500 incidènciesdels representants veïnals. El 82% ja estan executades.

La major preocupació dels veïns gira al voltant de l'incivisme, un tema compartit entre diferents barris. La tipologia de les peticions principalment són competència de les brigades municipals, en un 58%. Consisteixen en mobiliari urbà, voreres, rajoles i obres menors. Un 22% corresponen a jardineria, un 11% pintura de senyalització horitzontal i un 9%, neteja de parets i pintades. El 2% restant serien altres.

Les visites també serveixen per recollir l'opinió dels veïns en relació als serveis, o necessitats específiques dels comerços del barri, la gent gan, etc. Les visites són per parlar del dia a dia del barri. Les obres més grans i les inversions es tracten en altres espais de participació que té oberts l'Ajuntament.

L'alcalde fa les visites als barris acompanyat dels representants de les associacions de veïns de cada barri, i amb una interacció directa amb els veïns i comerciants. També participen de les visites la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; i del regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny.

tracking