Diari Més

Successos

Detingut un home in fraganti a Reus quan estava passant cocaïna

Van comissar-li 13 embolcalls de cocaïna per vendre'ls al detall

En l'escorcoll van localitzar-li 330 euros fraccionats en una ronyonera

Detingut un home in fraganti a Reus quan estava passant cocaïnaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria del Baix Camp-Priorat van detenir el passat 3 de setembre, a Reus, un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la localitat, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament, tràfic de drogues.

Els fets van ocórrer pels volts de les 21.45 hores quan la patrulla va observar com un home feia una transacció de diners amb el conductor d'un vehicle que s'havia aturat a la cruïlla de carrer Martí Napolità.

Davant les sospites que es podria estar cometent un passi de droga, els agents van seguir el vehicle i van aturar-lo just a la cruïlla de Jaume I amb l'avinguda Pere el Cerimoniós.

Un cop aturat, els mossos van identificar el conductor però en el moment en què van demanar-li que sortís del vehicle aquest va fer un gest estrany amb les mans a la part de sota del seient.

En el moment de sortir, el detingut va llençar de manera dissimulada un objecte de color blau sota del cotxe però els mossos van poder recuperar-lo.

Acte seguit, un dels agents va obrir el pot i va veure que hi havia tres embolcalls de cocaïna.

En l'escorcoll van localitzar-li 330 euros fraccionats en una ronyonera i, sota el seient del conductor, 10 embolcalls monosodi de la mateixa substància blanquinosa.

Amb tots els indicis incriminatoris, els Mossos d'Esquadra van detenir-lo per tràfic de drogues.

El detingut va passar el passat 5 de setembre a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking