Diari Més

Successos

Un incendi en un pis a Reus deixa quatre persones ferides de diversa consideració

Segons els Bombers, el foc s'hauria iniciat a causa de l'ús d'una radial a la zona de la cuina de l'habitatge

Imatge d'arxiu dels

Bombers de la Generalitat, vehicleBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi en un pis a Reus deixa quatre persones ferides de diversa consideració. Els fets han tingut lloc durant aquest matí a les 10:36 a l'avinguda Barcelona de la capital del Baix Camp. Segons informen els Bombers de la Generalitat, el foc ha començat a partir de l'ús d'una radial a la zona de la cuina de l'habitatge, les espurnes han encès una ampolla de dissolvent que ha acabat d'originar el foc al pis.

Els Bombers han treballat amb 4 dotacions per tal d'extingir l'incendi que ha pogut donar-se per apagat a la mitja hora. Després, els serveis d'emergències han procedit a ventilar l'habitatge. El foc ha causat un total de quatre ferits de diversa consideració, segons informen els Bombers un podria ser a causa de cremades. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha activat amb 3 ambulàncies i amb un helicòpter medicalitzat que ha aterrat en un solar proper.

També s'han desplaçat al lloc dels fets patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra, que han acordonat el bloc afectat.

tracking