Diari Més

Comerç

Mercadona obre un nou model de botiga eficient a Reus

La companyia té 5 supermercats a Reus, 4 del quals ja estan adaptats al nou model

Imatge de la façana del nou Mercadona a Reus.

Mercadona obre un nou model de botiga eficient a ReusMercadona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona ha inaugurat aquest dilluns un nou supermercat eficient al municipi de Reus, ubicat a l'Avinguda Marià Fortuny. Aquest supermercat, que obre amb el nou model de botiga eficient que s'està implantant a tota la cadena, comporta el tancament de l'establiment que la companyia tenia fins ara al carrer de Cels Gomis i Mestre, número 11, per no adaptar-se als estàndards de qualitat requerits actualment.

La nova botiga ha suposat una inversió de 6,4 milions d'euros i en la seva reforma han participat 40 proveïdors, que han donat feina a més de 250 persones durant la fase d'obres. Amb aquesta obertura, ja són 24 els supermercats Mercadona que disposen del nou model de botiga eficient a les comarques tarragonines, d'un total de 34.

Pel que fa als llocs de treball, tots els treballadors del supermercat ubicat al carrer de Cels Gomis i Mestre passaran a formar part de la plantilla del nou supermercat ubicat a l'avinguda Marià Fortuny. La plantilla serà de 55 persones.

El nou model de botiga eficient ofereix novetats en totes les seves seccions. Per exemple, disposa d'una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat, una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada, un servei de suc de taronja acabat d'esprémer, especialitats de sushi, una nova secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, i una nova exposició a la peixateria per als productes de conquilla, entre altres novetats.

Així mateix, incorpora la nova secció «A punt per Menjar», que ofereix un total de 35 plats preparats per emportar. Totes aquestes opcions se serveixen en envasos fabricats amb materials naturals, com la canya de sucre (material compostable), el cartró o el paper.

Aquesta nova generació de supermercat eficient disposa d'un disseny totalment renovat respecte al model de botiga anterior, amb nous colors i materials, tant a la façana exterior d'accés com en la distribució de les diferents seccions. Aposta també per espais amplis i diàfans, que faciliten l'entrada de llum natural, i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients. També inclou una nova entrada amb doble vidre, que evita corrents d'aire, uns passadissos més amplis, i dos models de carretons, molt més ergonòmics i lleugers.

Secció del menjar per emportar.

Mercadona obre un nou model de botiga eficient a ReusMercadona

tracking