Diari Més

Successos

Detinguts dos germans a Reus després de robar 98 euros en monedes d'un bar

Els Mossos els van detenir al replà d'un bloc de pisos a Mas Abelló on s'havien amagat

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

detenció, Mossos d'Esquadra, policia, detingutMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dimecres dos homes de 34 i 39 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a establiment.

La matinada de dimecres, els mossos van rebre avís que havia saltat l'alarma d'un bar situat al barri Horts Miró de Reus. Una patrulla es va adreçar al lloc i va comprovar que l'establiment tenia la persiana doblegada.Els agents van veure com, a uns 50 metres del lloc, dues persones caminaven de pressa amb una bossa de plàstic a les mans.

Els mossos van decidir seguir-les mentre feien gestions amb la central d'alarmes per tal d'obtenir alguna informació dels lladres. Els dos individus van continuar a peu fins que van accedir al portal d'un edifici situat al barri Mas Abelló.

Al cap d'una estona, la policia va rebre la descripció dels lladres que havien forçat l'establiment, i aquestacoincidia amb la dels individus que havien seguit. Els agents van accedir a l'immoble on havien entrat i van trobar-los al replà de l'últim pis amb la bossa de plàstic plena de monedes.

Els agents van identificar-los i van comprovar que es tractava de dos germans amb múltiples antecedents per delictes contra el patrimoni. Els mossos van detenir-los com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i van recuperar els diners sostrets. En total hi havia 98,90 euros.

Els dos detinguts, els quals van ser també denunciats per incomplir el toc de queda, van passar ahir al migdia a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking