Diari Més

El reusenc Ramón Folch es desvincula de l'Elche

El club il·licità ha agraït en un comunicat el seu «treball, dedicació i professionalitat»

Ramon Folch, amb els braços en gerra durant un entrenament amb l'Oviedo.

Ramon Folch: «Sé que el Reus està passant una època complicada»Real Oviedo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El migcampista reusenc Ramón Folch ha arribat a un acord amb l'Elche per a desvincular-se de l'entitat, segons ha anunciat aquest divendres el club il·licità.

Folch, el contracte del qual expirava el juny del 2022, ha estat present durant les dues últimes setmanes entrenant amb l'Elche malgrat no entrar en els plans del cos tècnic per a la temporada.

El jugador, que la passada temporada va estar cedit al Tenerife,va arribar a l'Elche la temporada 2019-20 procedent del Reus, isegons ha pogut saber aquest diari, apunta a incorporar-se al Sabadell per disputar la propera temporada.

El migcampista va disputar 33 partits i va ser peça clau en l'equip que acabaria aconseguint l'ascens a Primera. El passat curs, Folch va arribar a debutar a Primera amb l'Elche, amb el qual va participar en la trobada davant l'Eibar.

El club, en un comunicat, ha agraït el «treball, dedicació i professionalitat» de Ramón Folch i li desitja «el millor» en els seus nous reptes.

Folch és el primer jugador amb contracte en vigor que abandona la plantilla de l'Elche dels que no entren en els plans del cos tècnic.

tracking