Diari Més

Cultura

El conjunt vocal Musica Reservata celebra 30 anys estrenant la «Missa a sis veus» del reusenc Joan Magrané

Musica Reservata de Barcelona és un conjunt especialitzat en el repertori religiós del Renaixement que interpretarà per primer cop a Barcelona la peça de Magrané

El director Marc Rosich i el músic Joan Magrané durant la presentació de l'òpera 'Diàlegs de Tirant e Carmesina'

El selvatà Joan Magrané porta al Liceu els 'Diàlegs de Tirant e Carmesina', amb l'escenografia de Jaume PlensaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conjunt vocal Musica Reservata de Barcelona celebra el dia 19 el seu 30è aniversari amb l'estrena per primera vegada a la ciutat de la «Missa a sis veus» del compositor renaixentista reusenc Joan Magrané, en un concert en el Petit Palau dirigit per Pedro Teixeira.

Segons ha informat el Palau, al concert, una coproducció amb el Festival Grec, el conjunt vocal, integrat per Carmen Botella, Isabel Juaneda, Anaïs Oliveras, Marta Rodrigo, Jordi Abelló, Mercè Trujillo, Martí Doñate, Antonio Trigueros, Jordi Blanco i Tomàs Maxé, interpretarà un repertori format per obres religioses de compositors del segle XVI.

Musica Reservata de Barcelona és un conjunt especialitzat en el repertori religiós del Renaixement i, especialment, a l'escola ibèrica de polifonia, i en aquesta ocasió, dirigits per Pedro Teixeira, seran els encarregats d'interpretar per primera vegada a Barcelona aquesta peça de Magrané.

A més d'aquesta peça, el conjunt cantarà el «Osculetur em» i «Quam pulchra es» d'Orlando di Lasso, l'«Osculetur em» i «Quam pulchra es» de Giovanni P. da Palestrina, l'«Ego flos campi» de Francisco Guerrero i l'«Ego flos campi de Jacobus Clemens non Papa».

tracking