Diari Més

Societat

La periodista reusenca Coia Ballesté, nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Londres

Ha estat membre del Consell Assessor de la Facultat de Lletres de la URV i actualment és presidenta del Col·legi de Periodistes a la demarcació

Imatge de la periodista Coia Ballesté.

La periodista reusenca Coia Ballesté, nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a LondresACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir del setembre, TV3 i Catalunya Ràdio renovaran la corresponsalia a Londres amb Coia Ballesté, fins ara delegada dels Serveis Informatius de la CCMA a Tarragona. La periodista reusenca agafarà el relleu de Sergi Mulero, que els últims anys ha informat per als mitjans de la CCMA des de la seu de la corresponsalia al Regne Unit.

Delegada dels Serveis Informatius de TV3 i Catalunya Ràdio a Tarragona des del febrer del 2015, Coia Ballesté i Brumós (Reus, 1967) té una llarga trajectòria a la ràdio nacional de Catalunya. Ha estat coordinadora del programa 'El matí de Catalunya Ràdio' i de l'emissora Catalunya Informació, subcap del departament d'Esports, membre de l'equip de Joaquim Maria Puyal a 'La TdP' i delegada de l'emissora a Tarragona.

Ballesté, que va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona, també ha treballat a la Cadena SER i la COPE, ha estat membre del Consell Assessor de la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili i actualment és presidenta del Col·legi de Periodistes a la demarcació de Tarragona.

tracking