Diari Més

Societat

La CUP de Reus titlla d'«esperpèntica» la imatge dels parquímetres solars de Sant Joan situats a l'ombra

Estan coberts per una estructura que vol donar ombra o recer als usuaris

Imatge dels parquímetres solars.

La CUP de Reus titla d'«esperpèntica» la imatge dels parquímetres solars de Sant Joan situats a l'ombraCUP Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP de Reus va fer ahir una piulada en la qual es podia veure una imatge que titllen d'«esperpèntica» on es poden veure els parquímetres solars de l'aparcament de zona blava de l'Hospital Sant Joan de Reus coberts per una estructura que vol donar ombra o recer als usuaris.

La piulada posava en dubte l'eficiència, ja que si es troben sota l'ombra sense radiació directa i només amb la radiació difusa, «el sistema resulta totalment ineficient». La CUP també afegeix en un comunicat que «l'orientació i la inclinació no són les òptimes».

El grup municipal no veu «factible que únicament amb plaques solars sigui possible autosubministrar-se» tal com pretén el projecteReusEnergia. Indiquen també que «cal un estudi més extens per incloure una combinació d'eòlica, solar, tèrmica per biomassa» per tal de donar un servei d'energia que doni servei públic i demana «un estudi sobre ubicacions factibles» d'aquestes plaques solars.

Finalment, consideren «injustificable» que «el pàrquing semipúblic soterrat de l'hospital sigui el més car de la ciutat».

tracking