Diari Més

Reus Promoció vol apropar «el sentiment» de les visites als turistes

S'ha presentat en detall les accions de la campanya 'Reus, ciutat amb geni' i el sector ha agraït ser visitant per un dia

Personal hoteler i de la restauració durant la jornada d'ahir.

Reus Promoció vol apropar «el sentiment» de les visites als turistesDiari Mës

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus Promoció ha volgut apropar «el sentiment que provoquen les visites» als diferents punts d'interès de la ciutat als turistes. Per aquest motiu, la regidoria de Promoció de Ciutat ha organitzat els dies 7 i 8 de juliol unes visites de familiarització adreçades als sectors de l'hoteleria i la restauració de Reus amb l'objectiu d'acostar-los els principals actius patrimonials i serveis turístics de la ciutat. Des de Reus Promoció consideren «primordial que aquells qui fan de prescriptors de l'oferta turística de la ciutat, la coneguin i l'hagin viscut» per tal de poder-ho traslladar als visitants. Aquesta acció forma part del Pla de Reactivació Econòmica de la Ciutat i la campanya turística d'estiu, que es va iniciar el passat mes de juny.

Durant les dues jornades, personal de l'hoteleria i la restauració van poder gaudir de visites a la Casa Navàs i el Gaudí Centre com si ells mateixos fossin turistes, així com d'una detallada explicació de la nova campanya Reus, ciutat amb geni i les diferents accions que engloba.

Aquest any «hem fet una aposta per diversificar molt les activitats que hi haurà a la ciutat en dos grans blocs temàtics», els quals es divideixen entre les que es desenvoluparan dins del Gaudí Centre, i d'altres al carrer. Reus Promoció assegura que d'aquesta manera «s'ha aconseguit fer una agenda que permet als visitants escollir entre diferents activitats cada dia» i pretén que «els turistes visquin la ciutat a través d'experiències». Algunes de les novetats d'aquesta temporada són la incorporació de visites guiades en castellà i una escape room al Gaudí Centre.

El sorteig organitzat en el marc de la nova imatge de Reus, la qual pretén potenciar la ciutat com a referent de destí per a escapades durant tot l'any va tenir molt d'èxit i des de Reus Promoció no es descarta que hi pugui haver un segon sorteig de cara a la tardor. Asseguren que el lema Reus, una escapada genial està tenint molt d'èxit. Aquest cap de setmana els primers guanyadors del sorteig podran gaudir del seu cap de setmana i del lot d'experiències a la ciutat.

El sector agraeix la iniciativa

Alguns dels assistents en la jornada de familiarització d'ahir van explicar que aquestes visites els havien servit «per refrescar la memòria», ja que feia temps que la majoria no feia de turista per la ciutat, i van assegurar que «ens servirà per donar a conèixer millor la ciutat». «Hi havia algunes coses de la vida de Gaudí que no coneixia», va assegurar una de les assistents, posant en relleu la tasca de divulgació no només patrimonial, sinó que també històrica del centre.

Tant Reus Promoció com els assistents del sector de l'hoteleria i la restauració van considerar aquestes jornades «com a molt profitoses» per poder-se conèixer i, d'aquesta manera, facilitar el treball conjunt de cara al futur i a la promoció de la ciutat, ja que és una tasca que tots ells comparteixen.

tracking