Diari Més

Solidaritat

Llençar-se de cap a la piscina del Mulla't

La 28a edició del 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple' arrenca aquest diumenge 11 de juliol

El material de la campanya del Mulla't 2021 s'ha presentat aquest dimecres.

Llençar-se de cap a la piscina del Mulla'tCristina Serret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diumenge 11 de juliol, més de 450 piscines catalanes se sumaran a la campanya Mulla't, una iniciativa impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) per aturar l'impacte d'aquesta malaltia neurodegenerativa i incurable, amb la qual conviuen 9.000 persones de tot Catalunya.

En el marc d'aquesta iniciativa, aquest mateix dimecres s'ha presentat la campanya al Centre de Dia Mas Sabater de Reus. Teresa Campanera, Patrona de la FEM i presidenta de l'EMAT (Associació d'Esclerosi Múltiple de Tarragona), ha manifestat sentir-se «molt contents de poder recuperar l'essència del Mulla't», després que la campanya de l'any passat quedés afectada per la crisi sanitària. Tot i que es va fer, va baixar el nombre de piscines adherides. Enguany, els responsables de la FEM confien recuperar complicitats. A hores d'ara, ja hi ha 135 piscines de la demarcació que s'han sumat a la iniciativa.

En el marc de la campanya, s'han presentat també els productes solidaris que es poden comprar per tal de col·laborar amb la FEM. Com cada any, s'han posat a la venda samarretes, tovalloles, bosses, llibretes i ampolles amb un disseny que enguany és obra de la il·lustradora barcelonina Judit Canela. Tot aquest material es podrà comprar a les piscines el dia de la celebració del Mulla't, i també a la botiga online. Tots els fons recaptats es destinaran íntegrament als serveis d'atenció a les persones recent diagnosticades i els seus familiars, així com a la recerca en aquesta malaltia.

Aquest dimecres, diversos familiars d'usuaris de Mas Sabater han presentat tot aquest material en una petita desfilada, agrupats per bombolles familiars. Durant l'acte també s'ha tancat la campanya solidària Galeta Amiga amb l'entrega d'un xec per valor de 3.133 euros. Aquests diners s'han recaptat amb la col·laboració del Gremi de forners de Reus i Baix Camp i del Gremi d'artesans i pastissers de les comarques de Tarragona, que han elaborat i venut més d'un miler de bosses de galetes elaborades per 41 forns, pastisseries i confiteries.

L'acte central del Mulla't es farà diumenge al Club Tennis Monterols de Reus. La resta de piscines es pot consultar a la web (www.mullat.cat).

Entrega del xec de la campanya Galeta Amiga.

Llençar-se de cap a la piscina del Mulla'tDiari Més

tracking