Diari Més

L'Hotel Gaudí torna a obrir el proper dilluns després d'un any tancat

Reobriran l'allotjament però no la restauració a l'espera de veure la demanda i l'evolució sanitària

Façana de l'Hotel Gaudí de Reus, el qual ha estat més d'un any amb l'activitat aturada.

L'Hotel Gaudí torna a obrir el proper dilluns després d'un any tancatDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hotel Gaudí tornarà a obrir les seves portes després de més d'un any tancat arran de la pandèmia. El director de l'hotel, Alberto Fraile, va avançar que aquesta reobertura serà el proper dilluns dia 12 de juliol i que ja tornen a estar disponibles les reserves de als diferents portals on l'hotel reusenc és present.

El director va explicar que l'hotel s'ha mantingut tancat des de l'inici de la pandèmia el març de l'any passat fins ara «perquè la propietat ho ha considerat convenient», ja que «no era la situació ideal per tornar». Pel que fa a la reobertura, Fraile va dir que «la propietat va decidir obrir de nou la setmana passada» i no va descartar que «els canvis que s'han donat durant els últims dies pel que fa a les restriccions» a causa de l'augment en la incidència facin que els propietaris es replantegin aquesta decisió.

Fraile va dir que no han fet cap tipus de previsió de les reserves amb les que podran comptar i, a hores d'ara, no saben ben bé quin panorama es trobaran a partir del dia 12 de juliol.

Tornada a «mig gas»

Fraile va anunciar que aniran «tornant a poc a poc» i de moment només reobriran l'allotjament, mentre que la restauració seguirà aturada fins a proper avís. Va anunciar que aquest retorn pretèn ser «una primera presa de contacte amb la situació real actual», tant a nivell econòmic, turístic com sanitari. A partir de la resposta que obtinguin i a mesura que la situació sanitària millori, es plantegen anar ampliant els serveis.

tracking