Diari Més

Binter connecta des d'avui l'Aeroport de Reus i Gran Canària

A partir d'ara, el Camp de Tarragona estarà connectat en vol directe amb Gran Canària dos dies a la setmana

Imatge d'arxiu de l'avió de la companyia.

Binter connecta des d'avui l'Aeroport de Reus i Gran CanàriaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aerolíniaBinterha inaugurat avui la seva nova ruta aèria nacional que connectarà Tarragona amb l'arxipèlag canari dues vegades a la setmana a través de Gran Canària en un trajecte de tres hores i vint minuts.

El vol inaugural s'ha enlairat de l'Aeroport de Gran Canària a les 7 hores direcció a l'Aeroport de Reus, des d'on ha alçat el vol novament a les 12 hores per aterrar en Gran Canària a les 14.20 hores.

A partir d'ara, el Camp de Tarragona estarà connectat en vol directe amb Gran Canària dos dies a la setmana amb una programació que facilita tant les escapades de cap de setmana com estades més llargues.

A més, la companyia aèria facilita de manera gratuïta l'enllaç d'aquestes rutes nacionals amb les interinsulars a Canàries en el cas dels vols en connexió, fent possible arribar a diferents illes de l'arxipèlag canari gràcies a l'àmplia connectivitat que permeten els vols diaris que realitza allí.

Els dijous, un avió sortirà des de l'Aeroport de Gran Canària a les 07 hores, per aterrar a Tarragona a les 11.20 hores. Quaranta minuts després, a les 12 hores, el vol s'enlairarà de l'Aeroport de Reus cap a Canàries, aterrant a les 14.20 a l'arxipèlag.

Els diumenges sortirà un vol des de Canàries a les 16 hores, i aterrarà a l'Aeroport de Reus a les 20.20 hores. D'allí, marxarà a les 21.00 hores, i arribarà a les Illes a les 23.20 hores.

tracking