Diari Més

Ensenyament

Un institut de Reus, l'únic de Catalunya en aconseguir el segell de qualitat Label France Éducation

Representants del Govern i l'ambaixada de França assitiran a la concessió de la distinció dilluns vinent

Imatge d'arxiu de l'Institut Gabriel Ferrater de Reus.

Un institut de Reus, l'únic de Catalunya en aconseguir el segell de qualitat Label France Éducation

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Gabriel Ferrater de Reus és l'únic centre de Catalunya que ha obtingut el segell de qualitat en l'ensenyament del francès, el Label France Éducation, segons informa aquest institut.

El Ministeri d'Exteriors ha distingit 300 centres d'arreu del món per l'excel·lència del seu ensenyament en francès i el de Reus és l'únic de Catalunya guardonat.

Aquest proper dilluns, representants de l'Ambaixada de França, d'Educació de la Generalitat, de l'Ajuntament i de la comunitat educativa assistiran a l'acte de concessió del segell.

Aquest institut és centre pioner en la implantació del Batxibac a Espanya des del 2010 i, com a alumnes de doble títol, molts segueixen estudis superiors a França.

També participen en els projectes Pla Experimental de Llengües Estrangeres (PELE) i GEP (Grup experimental per al plurilingüisme), entre d'altres.

Dins de l'aprenentatge, la llengua oral té pes específic i així els estudiants també han participat en programes de ràdio en francès, concursos de teatre i de declamació.

El centre proposa activitats d'immersió lingüística amb viatges a França, intercanvis; estudiar a diversos llocs de França i del Quebec i colònies d'estiu, cursos i intercanvis en vacances.

Per la seva banda, el professorat segueix formació constant en noves tecnologies, competències, GEP, Batxibac i Batxillerat internacional.

tracking