Diari Més

Judicial

El fiscal demana nou anys de presó per violar a una dona que acabava de conèixer a Reus

Els fets es remunten al 2016 i acusat i víctima es van conéixer en un restaurant per amics comuns

El judici se celebrarà aquest divendres a la Secció Segona de l'Audiència de Tarragona.

Audiència de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fiscal demana nou anys de presó a un home per haver violat a l'octubre del 2016 a una dona que acabava de conèixer a Reus, uns fets que la Secció Segona de l'Audiència de Tarragona jutjarà aquest pròxim dilluns.

El fiscal acusa l'home -ciutadà de Kenya en situació administrativa regularitzada- d'un delicte d'agressió sexual amb penetració i en el seu escrit li demana també sis anys més de llibertat vigilada.

A més, sol·licita que no pugui comunicar-se ni acostar-se a la víctima a menys de 500 metres durant 12 anys i que quan accedeixi al tercer grau penitenciari o a la llibertat condicional, sigui expulsat del país.

En les conclusions provisionals, també demana que indemnitzi a la dona amb 2.500 euros per les lesions que va patir.

El 7 d'octubre del 2016, la dona va conèixer a l'acusat en un sopar en un restaurant de Reus en el qual també estaven una amiga seva amb el seu marit.

El matrimoni va marxar per separat del sopar i ells dos es van quedar en el restaurant, encara que la dona li va dir que havia d'anar al CAP i que també marxava.

L'home es va oferir a portar-la, encara que primer havia de passar per la seva casa a buscar diners i ella va accedir a acompanyar-lo.

Una vegada dins del pis, l'acusat va atacar a la dona, la va immobilitzar amb els braços i, encara que ella no parava de plorar i de negar-se, la va violar.

tracking