Diari Més

Reus Cultura renova el marxandatge de la Festa Major i el Museu

Els tiquets de Sant Pere es poden comprar avui

El regidor i l'alcalde presentant el nou marxandatge.

Reus Cultura renova el marxandatge de la Festa Major i el MuseuJoan Carles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus Cultura compta amb una nova línia de marxandatge de la Festa Major i del Museu de Reus. «Es tracta de 48 productes de sèrie limitada que, un cop s'esgotin, es canviarà per altres elements», deia ahir el regidor de Cultura, Daniel Recasens, qui refermava que «busquem reforçar la marca Reus Cultura amb la renovació de productes que augmentin la sensació de pertinença amb la ciutat».

D'aquests 48 productes que es podran trobar, un 75% fan referència a la Festa Major i la resta estan relacionats amb el Museu de Reus. A més, tal com apuntava ahir el regidor, el 70% dels productes són nous, de manera que «mantenim alguns elements que han estat més característics». A més, Recasens remarcava ahir que «hem estat sensibles a l'hora de seleccionar els productes amb tota aquella oferta que prové de la producció de centres ocupacionals de capacitats diverses de la ciutat. És per això que el 35% dels productes estan produïts pel Taller Baix Camp i Topromi».

Pel que fa als dissenys nous, hi ha El Nen a Portici, de Marià Fortuny, La Cervoleta, d'època paleolítica, recuperada pel doctor Salvador Vilaseca l'any 1932, i els gegants, que en aquesta ocasió són els Indis, els Vitxets, els Moros, els Negres, els Japonesos i el Carrasclet.

Els preus oscil·len entre els dos i els 18 euros i, en cas de fer una compra superior als 20 euros, es regalarà un joc de sotagots de la Festa Major. Els productes es poden comprar a la Casa Rull de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i al Museu Salvador Vilaseca de dimarts a dissabte de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h.

Finalment, Recasens també va anunciar que les entrades per assistir als actes de Sant Pere es podran adquirir a partir d'avui a les 16 hores al portal entrades.reuscultura.cat. El regidor va apel·lar a la responsabilitat dels ciutadans perquè comprin només aquelles que realment hagin d'utilitzar.

El marxandatge s'ha renovat.

Reus Cultura renova el marxandatge de la Festa Major i el MuseuJoan Carles

tracking