Diari Més

Judicial

Condemnat a 10 anys de presó l'acusat d'abusar de la seva fillastra a Reus

La sentència considera provat que va abusar de la nena durant 15 anys, des de que en tenia 8

D'esquenes, l'acusat d'abusar sexualment de la fillastra a Reus, en el judici celebrat a l'Audiència de Tarragona.

Condemnat a 10 anys de presó l'acusat d'abusar de la seva fillastra a ReusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Tarragona condemna a 10 anys de presó l'acusat d'haver abusat de la seva fillastra durant quinze anys a Reus, des que era menor d'edat. El jutge ha dictat sentència sobre el judici celebrat a la secció 2a de l'Audiència el passat 20 de maig. L'acusat va al·legar que havien estat relacions consentides i quan era major d'edat. La sentència, però, considera «incontestable» que va sotmetre la noia, des dels 8 anys d'edat, a la seva voluntat sexual mantenint-hi «un nombre indeterminat de relacions sexuals» i «aprofitant-se d'exercir el rol de pare», fins que va quedar embarassada del padrastre. El jutge li imposa la pena màxima pel delicte d'agressió sexual a menor de 13 anys i a una indemnització de 50.000 euros per danys morals.

La sentència judicial a la qual ha tingut accés l'ACN recull la gravetat dels fets especialment per la diferència d'edat entre víctima i agressor, la intensitat de la conducta abusiva -incloent «un nombre indeterminat de penetracions vaginals i anals, que es produïen totes les setmanes, una, dues o tres vegades...»- i que es cometés en el domicili familiar.

La sentència qualifica la conducta de l'acusat d'»absolutament reprotxable» i que hi ha una «sòlida base probatòria» per condemnar-lo. Considera que la seva explicació sobre com es van cometre els fets és «absurda o increïble», i que «no es pot reconèixer el més mínim indici de consentiment per part de la víctima», conclou. La defensa recorrerà la sentència.

tracking