Diari Més

Comerç

Reus posa en circulació 200.000 euros en bons per aquesta primavera

Es podran utilitzar als establiments adherits fins al dia 20 de juny

Presentació de la campanya Bons Reus Primavera.

Reus posa en circulació 200.000 euros en bons per aquesta primaveraAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus, a través de l'Agència Reus Promoció, engega a partir d'aquest mateix dilluns i fins al dia 6 de juny (o fins a exhaurir existències) la cinquena campanya Bons Reus. En aquesta esposaran en circulació 200.000 euros en bons adreçats a tothom, tant a les persones empadronades a Reus com a les de fora de la ciutat. La campanya, que s'ha batejat com a Bons Reus Primavera,està inclosa al Pla de Reactivació Econòmica i Social impulsada pel consistori, que preveu una inversió total durant l'any de 720.000 euros en Bons.

Els bons es poden començar a descarregar des d'avui dilluns mateix i fins al diumenge, 6 de juny (o fins a exhaurir existències). Els bons es podran utilitzar als establiments adheritsfins al dia 20 de juny, en que finalitzarà la campanya.

Des del consitori recomanen descarregar els bons en línia directament ahttps://bons.reus.catals telèfons mòbils dels usuaris. En aquesta nova edició també s'ha habilitat més punts presencials de descàrrega de bons, per evitar les cues i aglomeració de gent (Gaudí Centre, Punt d'informació, Oficina de Turisme i Estació Enològica).

Fins la data d'avui ja s'han inscritmés de 440 establiments de tipologies diverses de comerç de calçat, roba o complements, electrònica, òptiques, esports, floristeries, joguines, joieries, llar i decoració, llibreries, mascotes, perfumeries, serveis de perruqueria i estètica; reparacions electròniques i agències de viatges, i restauració.

Funcionament

Cada persona interessada es podrà descarregar 4 bons de 5 euros per gaudir d'un descompte total de 20 euros, bescanviables als diferentsestabliments de la ciutat adherits a la campanya Bons Reus. Elsbons tenen 15 dies de caducitat des del dia de la seva emissió, són d'ús personal i intransferibles i es requerirà presentar el DNI a l'hora de bescanviar-los.

Per una compra mínima de 15 euros es podrà bescanviar un bo; dos per cada 30 euros; tres per cada 45 euros; i quatre per cada 60 euros.

tracking