Diari Més

Societat

Reus dedica 2,8 milions a ajuts per al menjador escolar el 2021-22

Les famílies poden fer la sol·licitud per les subvencions fins el 18 de juny

Imatge d'un menjador escolar.

L'Ajuntament de Reus comença a distribuir la targeta moneder de menjador escolar a domiciliCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alumnat de les famílies en situació de vulnerabilitat social tindrà prioritat en la convocatòria de les bases que regeixen la concessió de subvencions per a l'assistència als menjadors escolars durant el curs 2021-2022. Es poden beneficiar d'aquests ajuts les famílies de l'alumnat d'ensenyaments obligatoris d'educació infantil i primària i d'ESO dels centres educatius de la ciutat sufragats amb fons públics que compleixin els requisits establerts. Aquests ajuts municipals cobreixen el cost gairebé total o bé parcial del servei i complementen els ajuts que atorga la Generalitat.

Per via telemàtica, la sol·licitud es pot presentar a partir d'avui i, per via presencial, a partir del 24 de maig. Per totes dues vies, les sol·licituds es poden presentar fins al 18 de juny. Després, només es podran rebre sol·licituds de subvencions per certes situacions sobrevingudes com ara nova matrícula, situació sobrevinguda que requereixi l'atenció de serveis socials o famílies que la seva situació econòmica s'hagi vist greument afectada i que compleixin amb els requisits econòmics marcats per la convocatòria.

La Regidoria de Benestar Social preveu que enguany els centres educatius i les famílies puguin rebre la resolució de la subvenció durant la primera quinzena de setembre via SMS. La convocatòria del curs 2021-2022 preveu una dotació màxima de 2.825.000 euros. A més, pel curs 2021-2022, la Generalitat ha augmentat del 50% al 70% la part subvencionable.

tracking