Diari Més

Societat

Es presenta a Reus la Galeta Amiga, a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple

L'elaboraran una vintena d'establiments de les comarques de Tarragona

Imatge de la presentació de la galeta, amb els forners, la Cambra de Reus i la FEM.

Es presenta a Reus la Galeta Amiga, a benefici de la Fundació Esclerosi MúltipleDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres s'ha presentat a la Llotja de Reus la Galeta Amiga, un dolç elaborat per una vintena d'establiments del Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp i el Gremi de Pastissers de les comarques de Tarragona. Es tracta d'un dolç solidari, destinat a recollir fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), i que es vendrà en una vintena de forns, pastisseries i confiteries.

Les galetes es presenten en bosses de deu unitats i tenen un preu de 3,50 euros. La venda arrencarà aquest dissabte dia 15 i s'allargarà fins al 30 de maig, Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple.

Amb aquesta iniciativa els forners i pastissers segellen una aliança amb la FEM que, tal com ha assegurat Ramon de la Fuente, president del Gremi de Forners de Reus, es mirarà que tingui continuïtat en els pròxims anys i que s'hi puguin sumar encara més establiments.

La Galeta Amiga és una galeta de mantega, que cada elaborador ha fet seguint la seva pròpia recepta. D'aquesta manera, es poden anar tastant les propostes de cada obrador. Els forns participants són Cabré, Caelles, Pili Huguet, Josep Maria Huguet, Pa Bo i Sistaré de Reus, Carretera de les Borges del Camp, Racionero Castellvell, Constantí i Reus. Per la seva banda, les confiteries i pastisseries col·laboradores són Caelles, Padreny i Poy de Reus, Cabal de l'Espluga de Francolí, Conde, Trill, Palau i Montserrat de Tarragona, Federico de Gandesa, i Ca les Taronges de Valls.

Cada forner ha elaborat a galeta segons el seu criteri.

Es presenta a Reus la Galeta Amiga, a benefici de la Fundació Esclerosi MúltipleDiari Més

tracking