Diari Més

Promoció

Tast dels Premis Vinari a la Casa Navàs de Reus

Al setembre s'organitzarà l'acte final de lliurament dels guardons

Els especialistes avaluant els vermuts.

Tast dels Premis Vinari a la Casa Navàs de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus va acollir ahir el tast professional dels Premis Vinari dels vermuts catalans, que reunia a un panell professional format per sommeliers, bàrmans, periodistes, distribuïdors i enòlegs. El jurat va tastar a cegues les referències presentades –hi concorren 68 marques– sota la direcció tècnica d'Ester Bachs i ho va fer en un espai singular de la ciutat, la Casa Navàs.

Enguany, el concurs combina l'avaluació d'experts i la votació popular a Reus, Terrassa, Palamós, El Masnou, Cambrils i Tossa de Mar.

La setena edició dels Premis Vinari dels vermuts catalans ha estat el concurs més nombrós que s'ha fet fins ara, amb la participació de 68 marques de vermuts diferents elaborats en diversos punts de Catalunya.

Finalment, al setembre s'organitzarà l'acte final de lliurament dels Premis a Reus, on es concediran els reconeixements als millors vermuts blancs, rojos o negres, reserva, d'altres estils i al millor vermut per a còctels amb una recepta original creada pel Club del Barman de Catalunya.

tracking