Diari Més

Policial

Els Mossos d'Esquadra detenen dues dones a Reus per tràfic de drogues

Les arrestades portaven a sobre 21 embolcalls de cocaïna per vendre'ls al detall

Imatge de la droga i els diners.

Els Mossos d'Esquadra detenen dues dones a Reus per tràfic de droguesMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Reus van detenir el passat 7 de maig dues dones de 44 i 47 anys, de nacionalitat espanyola i veïnes de Reus (Baix Camp), com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van tenir lloc durant la tarda de divendres quan agents de paisà van observar al carrer Navarra dues dones assegudes en un banc una de les quals havia estat detinguda pocs dies abans per tràfic de drogues.

Acte seguit, els mossos van veure com una de les dones li entregava un moneder a l'altra en detectar la presència policial.

Així mateix, una de les arrestades es va aixecar del banc i va intentar amagar el moneder darrera el pantaló moment en què els agents van baixar del vehicle i li van poder agafar.

A l'interior del portamonedes hi havia diners fraccionats i 2,9 grams de cocaïna distribuïts en 21 embolcalls per vendre'ls al detall.

Davant d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra van detenir-les per un delicte contra la salut pública.

Les detingudes van passar dissabte a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking