Diari Més

Medi Ambient

Medi ambient impulsa una recollida de residus al llarg de les Rutes Reus

L'activitat es podrà realitzar del 7 al 9 de maig

L'activitat es podrà realitzar del 7 al 9 de maig.

Medi ambient impulsa una recollida de residus al llarg de les Rutes ReusAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient, organitza en el marc de l'acció a nivell europeu Let's Clean Up Europe, una recollida de residus. L'activitat es podrà realitzar del 7 al 9 de maig al ritme dels participants en l'horari que desitgin. Així, fent servir de base les Rutes Reus, itineraris de salut i paisatge que passen per l'entorn agrícola del terme, s'habilitaran onze punts de recollida selectiva per tal que es puguin recollir residus dels vorals, tot passejant pel terme o al voltant dels punts que Medi Ambient ha habilitat. Aquesta acció es realitza amb la col·laboració de l'associació sense ànim de lucre Good Karma Projects.

Els onze punts habilitats estaran formats per una unitat per a la recollida de paper i cartró, un de recollida d'envasos, un altre de vidre i un per a la recollida de rebuig i estaran disponibles des de les 9h del matí a les 19h de la tarda.

Els participants hauran de fer inscripció prèvia a través delweb de l'esdeveniment,indicant la zona o punt on aniran a fer la recollida.Un cop fetes les inscripcions, rebran un correu electrònic amb les indicacions per a la recollida de residus i recomanacions de seguretat.

En acabar l'acció cada grup s'haurà d'encarregar de comptabilitzar el volum de residus recollits segons el tipus i entrar les dades a un formulari. Tots els participants que ho facinrebran un exemplar de laguia en paperRutes per Reus i el seu entornque podran passar a recollir per l'edifici del Mercat Central de Reus, en horari de 9 a 14 hores.

Es recomana als participants que portin els seus propis guants gruixuts, i la seva bossa millor de ràfia, per tal que no es puguin esquinçar fàcilment.

tracking