Diari Més

Mobilitat

Volotea connectarà Reus amb Palma de Mallorca i Menorca durant l'estiu

L'aerolínia tindrà dues freqüències setmanals amb Balears i oferirà un total de 16.400 seients

http://privado.diarimes.com/admin.php/mod.noticias/mem.detalle/anclabsq.1/idnoticia.103287#

Volotea connectarà Reus amb Palma i Menorca durant l'estiuVolotea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia aèrea Volotea començara a operar a partir del 26 de juny a l'Aeroport de Reus. L'aerolínia connectarà la capital del Baix Camp amb Palma de Mallorca i Menorca amb duesfreqüències setmanals.

Volotea inaugurarà les seves operacions des de la ciutat catalana el pròxim 23 de juny amb la ruta a Palmaamb dos vols setmanals els dimarts i dissabtesi el 26 de juny estrenarà la connexió amb Menorcaamb dos vols setmanals els dimecres i diumenges).

L'aerolínia oferirà un total de 16.400 seients i duplica la seva oferta des de Catalunya on ja té dues connexions entre Barcelona i les ciutats franceses de Nantes i Estrasburg.

Aquestes noves connexions, que estaran disponibles fins al setembre, formen part de les 9 rutes queVoloteaestrena per a aquest estiu i amb les quals aferma el seu creixement a Espanya. A més, Reus és un dels 4 nous aeroports des dels quals l'aerolínia volarà per primera vegada al costat de Badajoz, Salamanca i Sant Sebastià i que connectaran des de finals de juny aquestes ciutats amb les Illes Balears.

Els bitllets per lesnoves rutes deVolotea es podran adquirir a partir del 29 d'abril através de la seva pàgina web www.volotea.com i a les agències de viatges.

Tots els vols reservats abans de finals de maig i amb data de vol anterior al 30 de setembre podran canviar-se de manera gratuïta fins a 7 dies abans de la sortida. A més,Voloteareemborsarà tots els bitllets en cas dePCRpositiva fins a 14 dies abans del vol.
tracking