Diari Més

Comerç

La Unió de Botiguers de Reus alerta d'un intent d'estafa telefònica als comerciants

Els delinqüents es fan passar per un representant de Microsoft tot advertint d'un suposat atac als equips informàtics del comerç

Unes noies amb bosses, comprant al carrer de Llovera de Reus, en primer terme, i al fons, gent passejant-hi.

gent, dones, mascareta, Reus, coronavirus, pandèmia, carrer Llovera, compres, comerçACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos establiments de la ciutat de Reus han estat objecte, durant els últims dies, d'un intent d'estafa telefònica i han decidit traslladar la seva inquietud a la Unió de Botiguers perquè alerti al sector d'aquesta pràctica fraudulenta.

L'operativa dels delinqüents consisteixatrucar fent-se passar per un representant de Microsoft tot advertint d'un suposat atac als equips informàtics del comerç. A continuació s'ofereixen per fer l'arranjament de manera telefònica amb l'objectiu, al final de la conversa, d'obtenir les dades bancàries i accedir al seu compte corrent.

La Unió de Botiguers demana en un comunicat a tots els que pateixin aquest intent d'estafa que alertin immediatamentals cossos de seguretat per poder advertir d'aquesta pràctica i donar més arguments per afavorir la ràpida i efectiva actuació policial.

L'entitat dedicarà la propera sessió del cicle Migdia Comerç, prevista pel 29 d'abril a les15 hores, alcibercrim. La jornada la conduiran els especialistes del grup de delictes informàtics dels Mossos d'Esquadra.

tracking